BSz2, 2002 Tavasz


[BSZ Honlap] A tárgy honlapja: tárgykövetelmények, az előadások fóliái, kiegészítések a jegyzethez, a régi jegyzet feladatgyűjteménye, további gyakorló feleadatok, régebbi ZH-k...
[Csütörtök] [Péntek] A csoportjaimba járó diákok névsora és eredményeik. Kérek mindenkit, hogy ha bármilyen változás történik, vagy ha hibás adatot talál, sürgősen jelezze e-mailben a fd kukac cs.bme.hu címen!
[1. gyakorlat] [ps] [pdf] Február 14-15, Euler- és Hamilton-körök
[2. gyakorlat] [ps] [pdf] Február 21-22, Elégséges feltételek Hamilton-kör létezésére, páros gráfok, párosítások, Hall-tétel
[3. gyakorlat] [ps] [pdf] Február 28-március 1, maximális független pont- és élhalmazok, minimális lefogó pont- és élhalmazok. König és Gallai tételei, Hall-tétel ismételten.
[4. gyakorlat] [ps] [pdf] Március 7-8, gráfok színezése
[5. gyakorlat] [ps] [pdf] Március 14, perfekt gráfok
[6. gyakorlat] [ps] [pdf] Március 21-22., perfekt gráfok, PERT és Turán-tétele. Sajnos az ábrák a HTML-ben nem látszanak, de a többiben igen.
[7. gyakorlat] [ps] [pdf] Március 28-29., folyamok, többszörös él- és pontösszefüggőség, Menger tételei. (Sajnos ábrák nélkül.)
[8. gyakorlat] [ps] [pdf] Április 4-5., legnagyobb közös osztó, euklideszi algoritmus, osztók száma. (Nincsenek ábrák, ezért nem is magyarázkodom.)
[9. gyakorlat] [ps] [pdf] Április 11-12., Euler-Fermat-tétel, lineáris kongruenciák
[10. gyakorlat] [ps] [pdf] Április 18-19., csoport, részcsoport, ciklikus csoport és még egy kis számelmélet (Wilson tétele, kongruenciák, Euler-Fermat-tétel)
[11. gyakorlat] [ps] [pdf] Április 25-26., csoport ill. elem rendje, Lagrange tétele, homomorfizmus, faktorcsoport